Настя Каменських показала, якою її бачить Потап вранці: розпатлана, без штанів і макіяжу

Відома українська співачка Настя Каменських звикла дивувати своїх шанувальників ексцентричними образами і сміливими нарядами. Однак цього разу артистка вирішила показати, як вона виглядає в реальному житті.

Героїня сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм Каменських налічує 5,2 мільйона підписників. Співачка знає, як привернути до себе увагу і регулярно публікує нові знімки, частина з яких дуже сміливі. Цього разу Настя вирішила показати себе з іншого боку і опублікувала дуже миле, домашнє фото. На знімку Каменських була в ймовірно в футболці для сну. Її волосся було зібране в недбалий пучок, а на обличчі не було ні грама макіяжу.

Компанію для фото Насті склала собачка породи бішон-фриз по кличці Мімі, яка вже кілька років живе разом з Каменських і її чоловіком Потапом.

Фанати оцінили домашній знімок артистки і написали їй багато компліментів в коментарях. «Яка красива», «Милота», «Яка красива собачка», «На Потапчика не схожий», «Настя, ви няшки!», Відреагували на знімок фоловери.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.