Томна Катерина Кухар підкорила витонченими формами в напівпрозорій сукні без білизни: прима-балерина пішла у відрив

Українська прима-балерина і одна із найсуворіших суддів проекту «Танці з зірками» Катерина Кухар підкорила шанувальників новим фото.

Героїня нашої сьогоднішньої статті досить активно веде свою сторінку в Instagram. Там на неї підписані вже більше трьохсот тисяч чоловік, яких вона регулярно радує свіжими публікаціями. На цей раз знаменитість постала в незвичному для себе образі, чим викликала масу захоплених коментарів.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Катерина позувала перед камерою в рожевій сукні з нескромним вирізом в зоні декольте. При цьому під наряд танцівниця нічого не одягала. Особливого шарму знімку додали її скуйовджене волосся і гарна посмішка.

У підписі до посту Кухар підняла тему подяки:

«Чи вірите в силу подяки? Кажуть, що це найшвидший шлях до достатку!».

Ось як на фотографію відреагували підписники:

  • «Стильна і найкрутіша!»;
  • «Вам пасує рожевий»;
  • «Яка красуня»;
  • «Ви повинні бути саме такою — ніжною, легкою, тримайте свою силу в середині. Вам пасує бути слабкою, в цьому ваша сила»;
  • «Яка прекрасна посмішка!»;
  • «Чудова і виразна фотографія, мить щастя!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Новий сезон «Танців з зірками» вже добігає кінця, але без діла Катерина не залишиться, адже не так давно вона стала директором Київського хореографічного училища, випускницею якого була сама.

Крім того, у неї є власний бренд натуральної косметики і аксесуарів, а також вона не забуває про тренування і репетиції, навіть незважаючи на тимчасову відсутність виступів.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.