Коротше нікуди, “зірка” вивалиться: Настя Каменських в шортах не дає спокою Потапу

Відома українська співачка показала "чим багата ", і, власне, привела яскраві аргументи, чому її Потап пішов від колишньої дружини Ірини Горової.

Виклавши фото в ультракоротких шкіряних шортах, кучерява співачка змусила шанувальників обговорювати і коментувати. Такого одкровення і пафосу на її сторінці не бачили ще з тих пір, як вона показала свою неприкриту п’яту точку.

Настя позувала в одному образі, то посміхаючись, то показуючи на камеру свою зухвалість

Варто зауважити, що у Каменських давно не було загальних фотографій з Потапом. Шанувальники деякий час навіть припускали, що зоряне сімейство вирішило розлучитися.

Адже Настя поїхала з подружками на курорт, а Потап полетів в Америку працювати над проектами.

Але з часом вони таки знову стали радувати аудиторію спільними знімками. Давні шанувальники припустили, що ті просто посварилися, або ж були занадто зайняті для спільного дозвілля і романтики.

Тим більше, у Потапа зараз багато роботи – “Время и стекло ” розпалася, Наді Дорофєєвої потрібно писати нові пісні і знімати нові кліпи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.