Худорлява Барбі: Оля Полякова повторила культовий образ Катрін Деньов

Суперблондинка Оля Полякова вбралася для виступу в шоу "Маски " в образ французької актриси Катрін Деньов.

Відповідне фото вона виклала у себе в Інстаграм-акаунті, і зібрала масу позитивних відгуків. Гримери робили цей образ більше трьох годин, проте, він вийшов дуже реалістичним і дуже красивим.

Звичайно, суперблондинка Оля Полякова не відмовилася від елементів рожевого кольору, і багатьом шанувальникам наповнила ляльку Барбі.

Оля Полякова стала новою ведучою шоу “Маска ” на каналі Україна

Раніше схоже шоу під назвою “Маскарад ” стартувало на 1 + 1. За задумом, герої одягаються в величезні костюми, під якими зовсім не видно їх статури і фігури, тому учасникам важко вгадати.

Є дві команди і два судді, і завдання – вгадати якомога більше артистів, які ховаються за масками.

Однією з суддів цього шоу на каналі “Україна ” стала саме королева ночі Оля Полякова

Варто відзначити, що в образі Катрін Деньов Оля виглядає більш худий, ніж на своїх концертах і заходах. Шанувальники хвилюються – невже і без того струнка Оля сіла на дієту, щоб ще трохи скинути вагу?

Крім того, зараз схудла і її дочка Маша Полякова. Тому користувачі припустили, що вдома у Полякових ввели якусь дієту, щоб привести тіло в порядок до нового року.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.