Панчохи в сіточку і міні-плаття: Настя Каменських показала, чим балує Потапа

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала нескінченно довгі ноги на новому знімку в своєму мікроблозі в Інстаграм.

Нещодавно Настя Каменських відсвяткувала 3 річницю своєї сольної кар’єри. За відносно короткий період співачка домоглася неймовірних успіхів. Каменських збирає повні зали, а її пісні буквально відразу стають хітами. Крім того, Настя випустила іспаномовний альбом і стала першою виконавицею з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso.

Настя Каменських - одна з найуспішніших українських співачок
Настя Каменських – одна з найуспішніших українських співачок

Настя Каменських дивує публіку не тільки піснями, а й сміливими фотографіями в своєму Інстаграмі. Красуня частенько демонструє незвичайні наряди, які підкреслюють її жіночність. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в чорному міні-платті, виставивши напоказ ідеальні ноги в сітці. Образ доповнили червоні ботфорти і вільна джинсова куртка.

На знімку у Каменських настільки довгі ноги, що деякі підписники почали звинувачувати співачку у використанні фотошопу. «Мені одній здається що нога занадто задовга, фотошопом захопилася, або ракурс такий», «Клас красуня. Але що з ногою від коліна?))) Фотошоп невдалий)) », – написали фоловери. Однак більшість користувачів Мережі залишилися в захваті від фото Каменських і засипали її схвальними коментарями.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.