Як зараз виглядає Алла Пугачова без гриму? Реальні фото

Життя великої Примадонни Алли Борисівни Пугачової завжди особливо приваблювала шанувальників і журналістів.

Особливо хочеться не просто дізнатися щось нове про свій кумира, а й дістати його “брудну білизну “, щоб обговорити, засудити, написати коментар. Алла Пугачова – зірка того рівня, якої не потрібно соромитися або щось ховати. Вона абсолютно відкрита і душевна по відношенню до своїх шанувальників.

Сусіди в селі Грязі кажуть, що Алла – звичайна сусідка, так само ходить в магазин і вітається з місцевими

А ще – вона дуже любить ходити в свою лазню, яка є в палаці Максима. Нещодавно Пугачова виклала звідти селф – без гриму, без косметики, без масок і фільтрів.

Шанувальники здивовані, але співачка не замазувала тональним кремом навіть нерівності шкіри.

У свій 71 рік Алла Борисівна виглядає неймовірно молодо – це визнаний факт, який без праці підтвердить кожен фанат.

Також нещодавно ми випустили спеціальний сюжет: Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї? У ньому ви зможете побачити, як зсередини виглядає палац Максима та Алли, а також те, як вони живуть насправді.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.