Зірка «Кварталу» Олена Кравець показала підрослого сина: «Мій супергерой»

Одна з ключових актрис студії «Квартал 95» Олена Кравець показала шанувальникам підрослого сина Ваню. Цього року йому виповнилося 4.

Героїня нашої сьогоднішньої статті ще зі студентства брала участь в КВН, завдяки чому і стала чи не найвідомішою жінкою-гумористкою в Україні. На рахунку Олени пародії на Юлію Тимошенко, Уляну Супрун, Олену Малишеву, Надію Савченко, Оксану Марченко та навіть Олега Винника. Треба сказати, що це ще далеко не весь список.

Крім улюбленої роботи, в житті Кравець є сім’я. Зі своїм чоловіком Сергієм зірка виховує трьох дітей — 17-річну Машу і чотирирічних двійнят-блондинів Ваню і Катю.

Олена Кравець з чоловіком і двійнятами

Старша спадкоємиця пари в цьому році закінчила школу, причому про подальші плани дівчини поки нічого невідомо. Втім, вона професійно займається танцями і навіть встигла спробувати себе в якості моделі, так що варіантів багато.

До слова, Марія вже давно не живе вдома з батьками і на те є свої причини. Детальніше про це читайте тут.

Маша і Олена Кравець

Що стосується молодшеньких Олени, то малюки ходять в дитячий сад і не дають зірковій мамі нудьгувати. Актриса часто ділиться з підписниками в Instagram сімейними фото і на цей раз в її Insta-Stories з’явився маленький Іван в образі людини-павука.

«Мій супергерой!», — зворушливо підписала знімок знаменитість.

Скріншоти з Instagram Олени Кравець

Також Кравець показала, як спритно спадкоємець повзає по стінах, навіть незважаючи на те, що прямо зараз він хворіє на вітрянку. Очевидно, для хлопчика це зовсім не проблема.