Безсоромна Лідія Таран позувала перед камерою практично без нічого: з одягу тільки шапка

Популярна українська телеведуча Лідія Таран здивувала шанувальників несподіваною фотосесією. На нових знімках зірка позувала в одній лише шапці.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж, зокрема це стосується Instagram. Там Лідія регулярно радує підписників свіжими фото і відео, а також вона ділиться з ними своїми роздумами про все.

Незважаючи на те що в подробиці особистого і сімейного життя Таран публіку не посвячує, свою 13-річну дочку Василину вона не приховує.

Лідія Таран з донькою Василиною

Батьком дівчинки є шоумен Андрій Доманський, з яким теледіва розійшлася, коли спадкоємиця була ще маленькою. Зараз їх спілкування зводиться тільки до спільної дитини.

Андрій Доманський, Лідія Таран та їх спільна дочка Василина

Не можна не відзначити, що хоч глядачі і звикли бачити Лідію на блакитних екранах при повному параді, вона не соромиться показуватися зовсім без макіяжу.

Лідія Таран

Так, на нових фото 43-річна зірка ТСН позує, сидячи в надувному басейні на дачі. На її обличчі немає ні грама косметики, а з одягу видніється лише зимова шапка.

Судячи з підпису поста, телеведуча влаштувала дачні Мальдіви:

«Генеральна репетиція Нового року або коротко про мої плани на новорічні свята. З вогниками і в шапці вирішила, що ялинка на дачі — це добре, але недостатньо. А як же вода? Тепер у мене є зимове тепле спа, яке ще булькає та імітує Мальдіви, куди я точно ніяк не потраплю», — написала Таран.

У коментарях прихильники відзначили, що Лідія не тільки добре виглядає, але ще і володіє відмінним почуттям гумору.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.