Дикі вагітні танці Насті Каменських налякали Потапа: вже нема чого приховувати

Співачка Настя Каменських може бути в положенні.

Такі припущення з’явилися у шанувальників після того, як вона в черговий раз виклала відео, на якому надмірно видно її обтягнутий живіт.

У ролику видно, як Настя Каменських стягує на себе величезну широку футболку (можливо, вона належить Потапу), і у неї злегка видніється кругленький животик.

Шанувальники в коментарях відзначили, що з нетерпінням чекають появи їх з Олексієм Потапенко малюка на світ.

Ось що пишуть в коментарях під її відео:

  • Прикольно коли вільно, а під ним струнко;
  • Не вагітна … ПАРА-ПАРА-ПА … ФСЄ;
  • Мені подобається вільний одяг. Ще більше – светр чоловіка. Я його віджати і тепер він мій. А він віджимає мій одяг, щоб переодягатися в пірата або відьму під час уроків іспанського з дітьми.

Варто відзначити, що відразу після цих “диких танців ” співачка презентувала нову пісню і кліп VIBE. Трек швидко потрапив в українські чарти, і став звучати в багатьох клубах країни.

Співачка не раз коментувала, що на вагітність поки не готова. Основна причина – занадто висока зайнятість, як самої Каменських, так і її чоловіка.

А ще – вона поки що не готова заради дитини піти зі сцени.

Також в вагітності “звинувачують ” і її колегу по сцені Надію Дорофєєву. Але та теж не поспішає радувати Володимира Дантеса поповненням.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.