Леся Никитюк наділу “намордник” і показала, в чому буде відзначати Новий рік

Популярна телеведуча Леся Никитюк не тільки знімається в проектах Нового каналу, а й веде свій Instagram-Blog.

Там вона публікує не лише закадрові моменти свого життя, а й показує, який Леся Іванівна Никитюк є насправді – без макіяжу, без гриму, без блискучих нарядів.

Напередодні Леся Никитюк виклала фото в масці для особи. Ні, це не та медична маска, яку зараз потрібно носити на вулиці і в громадському місці. Це косметична маска для того, щоб розгладити шкіру обличчя і зробити її більш пружною.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Шанувальники посміялися над Леся Никитюк, адже в масці вона виглядає дуже комічно і незграбно

А сама телеведуча Леся Никитюк на відео масці каже, що вважає себе красунею, і цей новий вигляд їй дуже личить.

Також в розділі “Історії ” Леся Никитюк показала ймовірне плаття, в якому вона може з’явитися на святкування Нового року.

Фоловерів цей наряд дуже стривожив, адже там практично немає тканини, і якщо Леся Никитюк одягне цю сукню, її бюст буде повністю оголений.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Варто відзначити, що Леся Никитюк зараз випускає свій авторський проект на Новому каналі. Шоу називається “Ле Маршрутка “. В рамках цього проекту Леся Никитюк подорожує по наймальовничіших куточках України, які ще незвідані як туристичні локації.

Вона показує в своєму шоу те, що можна подорожувати і відвідувати гарні незвичайні місця, навіть не виїжджаючи з країни, що особливо актуально в період карантину, коли кордони закриті і полетіти на якийсь курорт практично нереально.

Прославилася Леся Никитюк завдяки тому, що була провідною відомого Тревел шоу “Орел і решка “. В рамках цього шоу вона об’їздила понад 150 країн світу і побувала в найвіддаленіших куточках нашої планети. Тому Леська абсолютно точно і професійно може розповісти, куди варто поїхати або піти туристам, коли вони прибули в ту або іншу країну.

Зараз Леся Никитюк співпрацює з Новим каналом, де є ведучою шоу “Хто зверху “, “Хто проти блондинок “, “Ле маршрутка ” та інших

Раніше вона виступала у парі з шоуменом Сергієм Притулою, проте поки Притула балотувався на виборах, він відмовився від діяльності журналіста і телеведучого. Притула не став політиком, а й поки не заявляв про те, що планує повернутися в шоу-бізнес.

Варто відзначити, що Лесі Никитюк та Сергію Притулі приписували роман. Однак знаменитості його не підтвердили але і не спростували.

Леся Никитюк також відома тим, що у неї дуже велике зростання – в дитинстві дівчинка дуже комплексувала через це, тому що її обзивали однокласники. Але коли виросла і стала знаменитою, зробила це своєю фішкою. На фотографіях Лесі Никитюк в Instagram ви можете побачити її нескінченно довгі ноги.

Леся Никитюк зі своїми ногами
Леся Никитюк зі своїми ногами

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.