Інна Цимбалюк шукає заступництво у Олександра Буйнова, близького друга Примадонни Алли Пугачової Ексклюзив

Інна Цимбалюк зараз не дуже популярна на батьківщині. Ось і шукає, куди б прилаштуватися. До редакції видання "Одна хвилина" потрапили рідкісні кадри, як Інна шукає заступництва у Олександра Буйнова.

Інна Цимбалюк останнім часом на батьківщині практично не проявляє себе як артистка, хоча раніше яскраво сяяла на п’єдесталі шоу-бізнесу. Поки кар’єрного зростання немає, шукає, куди б прилаштуватися.

Інна Цимбалюк деякий час була досить популярна в українському медіа-просторі. Симпатична дівчинка з провінційного міста Чернівці раптом виграла конкурс «Міс Україна-Всесвіт-2006».

Інна Цимбалюк
Інна Цимбалюк

Потім красуня працювала фотомоделлю, знімалась в кіно, в тому числі, з нинішнім президентом Володимиром Зеленським. Вона особисто знайома з Дональдом і Меланією Трамп.

Інна Цимбалюк та Дональд Трамп
Інна Цимбалюк та Дональд Трамп

Інна тепер – дружина російського олігарха Ігоря Пестрикова (таємне весілля відбулося в 2013 році), його називають тіньовим бізнесменом, він працює з бюджетними коштами. У 2015 році Інна народила дочку і на три роки практично зникла з поля зору.

Зараз красуня вирішила повернутися до суспільного життя, але не в фотомодельного бізнес, а підкорювати сцену. І в якості наставника вибрала популярного співака, друга Алли Пугачової Олександра Буйнова.

Інна Цимбалюк та Олександр Буйнов
Інна Цимбалюк та Олександр Буйнов

В української красуні є вже досвід виступу на сцені разом з ним – коли в передачі “Зірка + зірка” вони заспівали пісню з фільму “Стиляги”.

Знаменитості всі ці роки підтримують дружні відносини і співак підтримує бажання Інни повернутися на сцену. З артисткою буде також працювати продюсер Буйнова Олександр Шульгін.

Инна Цымбалюк и Александр Буйнов
Инна Цимбалюк и Олександр Буйнов

Інна вже має досвід зйомок у кліпах – вона працювала разом з Тіматі в кліпі “Скільки коштує любов”, а з групою Xpresident представила пісню “Невесты”.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".