Несмак і суцільний жир: в мережі нагадали, якою Настя Каменських була на початку свого зоряного шляху

На сьогоднішній день співачка Настя Каменських є однією з найвідоміших в українському медіаполі.

Коли вона починала виступати в дуеті разом з репером Олексієм Потапенко, вона була менш популярна, але така ж жвава і впевнена в собі. Ці якості допомогли їй отримати перші місця в рейтингових хіт-парадах країни, і навіть вийти на міжнародний рівень.

Сьогодні Настя Каменських виступає не тільки в Україні, а й далеко за її межами

Недарма вже кілька її пісень вийшли на іспанською мовою. Зараз Настя Каменських не тільки талановита співачка, а ще й видатна красуня.

Про це свідчать фотографії в її Інстаграм обліковому записі. Дівчина практично кожен день публікує знімки з нових фотосесій, нових образів, де демонструє свою шикарну фігуру.

До слова, над фігурою Настя Каменських працює досить старанно, практично кожен день. Вона показує в історіях в Instagram, як бігає і займається спортом.

А також ні для кого не секрет, що Настя Каменських дотримується суворої дієти, що допомагає їй завжди виглядати стрункою і підтягнутою.

В інтерв’ю з Машею Єфросініною навіть Потап ділився тим, що Настя Каменських привчає його до правильного харчування і збалансованого раціону.

Зараз Настя Каменських, безумовно, струнка і приваблива. А її пишні форми в області бюста – це лише родзинка, яка притягує шанувальників.

Однак на початку своєї зіркової кар’єри Настя була задоволена повною, і підкреслювала свої недоліки не дуже вмілими нарядами.

Це й не дивно, адже тоді у недуже популярної співачки ще не було свого стиліста і не було великих грошей для того, щоб купувати брендові стильні луки.

Давайте ж згадаємо, як Настя Каменських виглядала в свою бурхливу молодість і порівняємо з тим що є сьогодні

Настя Каменських в молодості
Настя Каменських в молодості
Настя Каменських в молодості
Настя Каменських в молодості
Настя Каменських в молодості
Настя Каменських в молодості

Якщо ви хочете дізнатися про життя Насті Каменських більше, рекомендуємо підписатися на її Інстаграм аккаунт, який вона регулярно наповнює новинами і своїми фотографіями. Там співачка також розповідає про свою закадрового життя, ділиться секретами і показує себе без гриму і прикрас.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.