Спилася і одряхла: Кристина Орбакайте вже зовсім не та п’янка красуня (ФОТО)

Естрадна співачка і актриса Крістіна Орбакайте останнім часом виступає на сцені значно менше, ніж раніше.

Ще десять років тому її пісні грали з кожного праски і на кожній вечірка. Навіть ті, хто не цікавиться музикою, змогли наспівати хоч пару рядків з її хітів. Однак на сьогоднішній день Крістіна Орбакайте хоч і залишається артисткою, але пише пісні і виступає з концертами вже не так активно, як за часів своєї молодості.

Христині Орбакайте зараз 49 років, вона займається творчою діяльністю і вихованням своїх дітей

Незважаючи на те, що її мати – велика Примадонна Алла Борисівна Пугачова, досить багата і знаменита, Крістіна Орбакайте не виросла розбалували дівчинкою. Вона не користується і не користувалася тим, що заробила її мати, а прокладає шлях до власного імені самостійно.

Незважаючи на невдачі та поразки, які були в кар’єрі Крістіни Орбакайте, вона зберегла своє чесне ім’я

Нещодавно з’явилася інформація про те, що вони зі своєю зірковою мамою і сильно поскандалили. Саме через це Крістіна Орбакайте відмовилася від проекту з будівництва театру імені своєї мами, який планувався в Санкт-Петербурзі.

Цікавим є і те, що зоряне сімейство досить довгий проміжок пір не викладає спільні фотографії, і не з’являється на світських заходах.

Варто відзначити, що останнім часом Крістіна Орбакайте сильно постаріла

Мабуть у неї почалися якісь серйозні проблеми зі здоров’ям, або осіння депресія. Тому що її стрічка в Інстаграм стала похмурою, і майже на кожному знімку простежуються великі мішки під очима і синці.

Таке явище свідчить про поганому сні і погане самопочуття. Пропонуємо вам поглянути на кілька недавніх фотографій Крістіни Орбакайте, які трохи спантеличили її шанувальників.

Також додамо, що Крістіну Орбакайте звинувачували і в пияцтві, яке почало розвиватися нібито на грунті розлучення і скандалу зі своєю зірковою мамою.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.