Оля Полякова в халатику вийшла на сцену: під ним нічого немає, куди дивиться чоловік?

Співачка, суперблондинка, королева ночі, а з недавніх пір ще й родзинка шоу "Маска " на телеканалі "Україна " Оля Полякова вичерпала своє натхнення.

Їй більше нема в чому виходити на публіку. Зухвалим міні вже нікого не здивуєш, тому Полякова вирішила зовсім все з себе зняти, залишилася лише в одному банному халаті, під який Андрій Данилко так і жадає зазирнути. Не виключено, що за лаштунками Оля все таки відкриє “завісу ” перед епатажної Вєркою Сердючкою.

Під халатом Полякової простежувалися масивні прикраси і ланцюги: ось це рокерша!

 

“На цей раз зоряний детектив Оля Полякова перевершила саму себе, з’явившись на публіці в білому банному халаті і з рушником на голові. Шию і зап’ястя артистки прикрашало безліч різних аксесуарів. Таке нестандартний наряд доповнили грайливі майже жовті локони “, – йдеться в повідомленні прес-служби телеканалу “Україна “.

Чим знаменита Оля Полякова? Кокошник, ноги до нескінченності і проривний голос

У цій української співачки є маса досягнень, серед яких і те, що на початку свого творчого шляху вона була справжньою королевою кокошников. У неї їх було більше сотні, і на кожен захід або зйомку вона надягала новий. Були й такі, що важили по 8 кг і більше. А красуня з ними примудрялася не тільки співати, а й танцювати.

“Королева ночі ” – одна з найбільш хітових пісень Олі. За цей трек Полякову, власне, і прозвали Королевою ночі. А ще вона суперблондинка і володарка найдовших ніг України за версією самої ж Олі Полякової.

У неї багато топових пісень, які співає вся країна, а її шоу грандіозного масштабу збирають цілі стадіони. Вона виступає разом з іншими артистами Української естради.

Також нещодавно Оля вляпалася в скандал тим, що в Дубаї співала на одній сцені з Філіпом Кіркоровим. Хейт на цьому грунті назвала політичним переслідуванням, в якому звинуватила місцеву владу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.