Нереальний Олег Винник після розставання з Таюне одягнувся у все чорне і заговорив про вічну любов

Красунчик Олег Винник в черговий раз домігся максимального визнання не тільки у своїх прихильниць (і шанувальників, яких теж чимало), а й музичних експертів.

Олег Винник – артист від Бога і не обділений нічим – ні талантами, ні зовнішністю, ні неймовірною чоловічою харизмою. А ще – неймовірною працездатністю. Мало хто знає і розуміє, скільки артисту треба працювати, щоб не тільки заспівати пісню (а ще її створити треба – слова і музику), потім зробити аранжування (розкласти вокал і музику для оркестру). А зробити кліп – це окрема і дуже-дуже дорога тема.

Олег Винник

Але мова не про гроші, а про таланти

Олег Винник заслужено отримав чергову нагороду – премію Музичної Платформи “Краща пісня року 2020 “.

На фото з Інстаграма Олег постав в тотал-блек образі, піджак з чорного оксамиту з атласними лацканами і з його фірмовою вишивкою над лівою кишенею. В унісон – чорна сорочка з коміром стійкою.

Премію він отримав за пісню “Божевільна Любов “, яку шанувальники цього року визнали найкращою, хоча кліп сподобався не дуже. Фоловерів порахували, що відео не відповідає змісту, більш того – нудне. Проте, Винник свій заслужений приз отримав, хоча багато молодих його, якщо чесно, обскакали. Бо рано спочивати на лаврах.

Незважаючи на те, що сценічний образ Винника – ловелас і вільний мачо, він насправді вірний сім’янин.

Артист одружений на красуні, яка постійно виступає з ним в якості бек-вокалістки. Звуть її Таїсія Сватко, творчий псевдонім – Таюне. Син пари проживає в Німеччині, а дружина імідж свого “серцеїда ” тільки схвалює.

Олег Винник і Таюне

Благодійність – ще одна справа, чим займається Винник. Йому подобається робити добрі справи для людей, які цього потребують, тим більше, що можливостей у успішного співака досить. До того ж, всі його проекти захищені від шахраїв, так як публікуються виключно його командою на його особистих сторінках в соціальних мережах.

Від його імені постійно постять не тільки рекламу, а й створюють фейкові сторінки зі збору грошей на лікування дітям, але шахраїв блокують. Найпростіше перевірити – уточнити на офіційній сторінці артиста.