Мало не повилазили: екстравагантний наряд Олі Полякової викликав бурю обговорень і збурень в Мережі

Співачка і суперблондинка Оля Полякова знову вирішила відзначитися, і одягла сукню на один розмір менше.

Оля Полякова славиться своїми розкішними формами: довгі ноги, розкішне волосся, тонка талія, а головне – об’ємні стегна і бюст, які швидко стали об’єктом обожнювання публіки. Оля Полякова знає, на які частини тіла дивляться шанувальники, тому вміло їх демонструє, та ще й не приховує – на будь-якому заході готова вивалити всі свої “дари природи “.

Ось і на нагородженні “Пісня року 2020 ” Оля Полякова не була скромною: все прозоре, блискуче і помітне

Фото з заходу Оля Полякова виклала в Інстаграм. Його миттю почали обговорювати шанувальники, які розділилися на два табори. Одні стверджують, мовляв, якщо красуня, то чому б і не показати свої принади? А інші кажуть – як таке безсоромність можна так безсовісно вивалювати на публіку? Її ж діти дивляться!

“Спасибі« Музичної платформі », @kanalukraina і, звичайно ж, моїм дорогим слухачам, глядачам за цю прекрасну нагороду. Я щаслива дарувати свою творчість вам! “, – написала суперблондинка і королева ночі Оля Полякова в своєму Інстаграм-акаунті, і порадувала шанувальників видом в міні плаття.

Її “диньки ” стирчали так, що їх неможливо було не помітити. Оля Полякова, безсумнівно, стане прикрасою новорічної ночі.

До слова, Оля Полякова практично ніколи не ховає свої шикарні ноги і тендітну фігуру. Тому шанувальники часто бачать Ольгу в сукнях зі срібла, золота, в червоному латексі або навіть прозорих костюмах. Вона також не соромиться викладати знімки в таких зухвалих майже “голих ” нарядах на своїй сторінці в Інстаграм.

Наприклад, в шоу “Маска ” вона з’являлася вже і в халаті, і в короткому золотом міні, і в рокерском цибулі з “мальчачьей ” зачіскою. Така зміна іміджу пішла їй на користь – у Полякової з’явилося більше фанатів.

До слова, Оля Полякова є ведучою шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.