Джамала поділилася фото самого дивного пригоди в Єгипті: занурення з сином на підводному батискафі

Співачка Джамала зі своєю сім'єю і батьками зараз на відпочинку в Єгипті. Вона радо ділиться враженнями від цієї подорожі з абсолютно інший світ.

Молода мама не боїться брати в далекі країни своїх двох маленьких дітей – 2-річного Еміра-Рахмана і 6-місячного Селіма-Гірея. Це вже друга подорож в життя малюка, перший раз його повезли на море у віці 1 місяця.

Джамала з місячним Селімом в турецьких водах
Джамала з місячним Селімом в турецьких водах
Джамала з молодшим сином на відпочинку в Єгипті
Джамала з молодшим сином на відпочинку в Єгипті

18 грудня співачка виставила чергову порцію фото і відео з відпочинку, який добігає кінця. В якості яскравого завершального акорду батьки вирішили показати старшому синові Емірові красу підводного світу. З маленькою дитиною занурення дозволено тільки в спеціальному батискафі. До самим красивих коралів Червоного моря туристів відвозить катер.

Джамала з Еміром на катері
Джамала з Еміром на катері

А далі всі переходять в закріплений на тросах батискаф з панорамними ілюмінаторами і занурюються під воду.

Джамала з сином в батискафі
Джамала з сином в батискафі

Враження приголомшливі не тільки для дитини, але і дорослих. Аматорські фото не можуть передати всю красу коралових рифів. Для ілюстрації – професіональному підводні зйомки в місцях поруч з портом Ghalib, де занурювалася Джамала.

Корали Червоного моря
Корали Червоного моря

На відео, яке ви можете переглянути в кінці статті, видно, що дитина в повному захваті від побаченого. Він радіє кожній рибці, буквально верещить від захвату, дідусь Алім теж не приховує свого захоплення.

Дедвушка і внук щасливі побачити одводний світ
Дідусь і внук щасливі побачити підводний світ

Туристам пощастило побачити і рідкісного дюгоня (морську корову), яких залишилося всього 24 особи, і величезну морську черепаху, ліниво пасуться в заростях водоростей, і сотні яскравих рибок.

Джамала порадила стежити за її Сторіс в Інстаграме – там вона покаже нові фото з відео з незабутнього підводної подорожі.

Щоб подивитися всі фото і відео, гортайте сторінки по стрілочці справа.

Якщо вам цікаві інші моменти відпочинку улюбленої зірки – переходите по цій посиланням .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.