Джамала в лососевому платті показала свого домашнього улюбленця і похвалилася пилососом

Співачка і активістка з України Джамала недавно повернулася з Єгипту, де пробула кілька тижнів.

Там вона відпочила, засмагла, а тепер пора повертатися і за домашні справи. В одному зі своїх старих інтерв’ю співачка розповідала, що не любить впускати у свій дім, а особливо в побут. Тому намагається, у міру можливостей, вести своє домашнє справу самостійно. У цьому їй допомагають багато сучасних речей, в тому числі і техніки.

Свій улюблений пилосос Джамала в парадному сукню лососевою кольору від українського дизайнера показала в Інстаграм

“Яке ж порятунок, що у @boschhomeukraine з’явилася серія ProAnimal. Цей пилосос допомагає зробити прибирання на 30% швидше! У нього великий вибір насадок різних конфігурацій, тому він легко справляється зі сложнодоступнимі місцями і різними поверхнями “, – пише знаменитість.

І робить акцент на тому, що така техніка – просто “must have ” для тих, у кого є домашній улюбленець – кішка або собака, адже він по-любому залишає після себе шерсть.

“Любиш кататися – люби і саночки возити. Це ж можу сказати і власникам братів наших менших – кошлатих, пухнастих. Завів котика чи собачку, будь готовий, що шерсть буде всюди – на підлозі, на м’яких меблів .. “, – сміється співачка і переможниця Євробачення.

На фото Джа показала свою вітальню кімнату. Там стоїть скромний сірий диван, великий кімнатна квітка на підлозі, стелаж з полицями в стилі лофт, а на підлозі лежить яскравий килим.

 

Нагадаємо, що співачка Джамала народила дитину, але це не завадило її творчої діяльності. Вона все також виступає, однак робить це трохи рідше, ніж до появи первістка. Також вона не раз переозвучувати українські мультфільми.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.