Оля Полякова в гламурному гоночному костюмі увірвалася на фінал популярного шоу: такого не могли очікувати

Суперблондинка Оля Полякова стала на шоу "Маска " на каналі "Україна " в дуже незвичному для себе вбранні, який відмінно підкреслив її форми.

Телеведуча і співачка на кілька тижнів стала суддею популярного проекту “Маска “, і кожного тижня вражала шанувальників своїм новим зухвалим вбранням. Незважаючи на те, що вона не любить приховувати свої довгі ноги і носить тільки міні, то в останній фінальний епізод шоу вона з’явилася в комбінезоні. Як сама полякова назвала це – костюм гонщика.

“Все! Фінал! Я увірвалася в гоночному костюмі на фінішну пряму!))) 12345?))) “, – написала суперблондинка і королева кокошников Оля Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова уважно стежила за першим реаліті шоу “Холостячка ” подібного формату, і недавно висловила свою думку про цей проект. Перш за все, вона каже, що їй сподобалося спостерігати за тим, що відбувається, однак фінальний вибір актриси і моделі Ксенії Мішиной Полякова жорстко розкритикувала.

Суперблондинка помітила, що не згодна з вибором Мішиной, і завила, що Мішин нічому життя не вчить

Відзначимо, в фіналі проекту на телеканалі СТБ Ксенія Мішина віддала перевагу Олександру Еллерт, який вже двічі був одружений і заявив про себе як про дивакуватого і не дуже серйозному чоловікові.

Відзначимо, раніше наряди Олі Полякової на проекті “Маска ” були такі ж викликають. Наприклад, її коротке плаття золотого кольору привернуло навіть вічно скутого Андрія Данилка, який без зайвого сорому і совісті задивився на п’яту точку своєї колеги.

Фотографія тут же стала всенародним надбанням – над ним сміялися, коментували і робили фотожаби.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.