Володимир Остапчук вивів свою дружину в світ в чорній сукні королеви: пара що треба

Відомий телеведучий Володимир Остапчук разом зі своєю новоспеченої дружиною Христиною Гірник вийшов у світ.

Для виходу на публіку вони вибрали досить незвичайний наряд – в чорному кольорі. Класичний костюм в чорному кольорі надів Володимир Остапчук. У нього на плечі якась пір’яна накидка, а супутниця, чарівна Кристина Гірник в чорній сукні і чорній перуці. А на голові золота корона.

Христина Гірник та Володимир Остапчук сфотографувалися на тлі ялинки

У геолокації варто “Новопечерські липки “.

Володимир Остапчук та Христина Гірник на Новий рік сфотографувалися біля ялинки

“Наша весела сімейка вітає всіх християн західного обряду з Різдвом. Пиши в коментах і я пролайкаю ваші фотки “, – написав Володимир Остапчук в описі до своїх барвистим фото з дружиною.

До слова, для Володимира Остапчука та Христини Гірник цей рік став вирішальним. Остапчук остаточно розлучився зі своєю дружиною і одружився на нотаріуса і моделі Христині Гірник.

Нагадаємо також, що телеведучий Володимир Остапчук недавно об’єднався з блогерами з України та Грузії, і публічно здав тест на ВІЛ. Це така популярна акція, щоб привернути увагу публіки до проблеми високої захворюваності ВІЛ-інфекції.

Володимир Остапчук та Христина Гірник

Також нещодавно Володимир Остапчук, у якого є дочка Емілія і син Еван від екс-дружини Олени Войченко, відповів на питання чи підтримує він вакцинацію. Телеведучий розповів, що, оскільки робив щеплення всім дітям і сам вакцинована від різних хвороб, то підтримує це, а ось його кохана Кристина Гірник ще не впевнена, що буде робити собі щеплення при можливості.