Наталя Могилевська показала шанувальника-мільйонера в передноворічній фотосесії

Співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська дуже любить спілкуватися зі своєю аудиторією, але рідко коли виставляє напоказ своє особисте життя.

Саме тому з її рідкісних інтерв’ю і фотографій в Інстаграм шанувальники насилу змогли дізнатися, що у блондинки Наташі хтось з’явився. І не просто “хтось “, а цілий мільйонер. З ним Могилевська опублікувала передноворічний фото, і про дещо поміркувати.

“Ви любите Новий рік? Я – обожнюю.

Ніч чудес, щастя, ніч коли мрії збуваються.

Казково прикрашені ялинки, запах мандаринів, веселі новорічні пісні. В цьому році, звичайно, «Натусик».

В якому діджея зіграв мій @ryzhovoleg

До Нового року залишилося зовсім небагато часу “, – написала українська артистка Наталя Могилевська в описі до публікації.

Наталя Могилевська показала чоловіка – багатого мільйонера

У коментарі вона зазначила свого залицяльника. Відомо, що звуть його Олег Рижов, він український бізнесмен, мільйонер. Відомо, що він живе в Києві і у нього є доросла дочка від попереднього союзу.

Відзначимо, раніше Наталію Могилевську “сватали ” до Владиславу Ямі – хореографу, який танцював з нею ще на самому початку, в першому сезоні шоу “Танці з зірками “.

У новому сезоні, який був цієї осені на телеканалі 1 + 1, Могилевська і Яма знову зустрілися, проте вже як судді. Влад Яма – постійний суддя проекту, а Наталя Могилевська один раз приходила в якості судді-джокера.

Відзначимо, що недавно Наталя Могилевська випустила нову пісню “Натусик “, яка зараз завоювала все топові позиції в українських хіт-парадах і вже б’є рекорди зі скачування.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.