Як виглядала Олександра Кучеренко в шкільні роки: вже тоді була красунею

Україна дізналася про Кучеренко в день, коли 18-річна уродженка Дніпра отримала титул найкрасивішої дівчини країни і завоювала корону на конкурсі «Міс Україна 2016».

Зараз Олександра не тільки володарка титулу Міс Україна 2016, а й успішна журналістка, ведуча програми «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV, професійна танцівниця і куратор благодійного проекту. Дівчина стала ще більше цікава публіці після того, як вона таємно вийшла заміж за популярного ведучого-мандрівника Дмитра Комарова.

Олександра Кучеренко таємно вийшла заміж за Дмитра Комарова, який старше за неї на 15 років

Ще з дитинства Саша відрізнялася завзятістю і працьовитістю. Вона добре вчилася в школі і відвідувала багато різних гуртків. З ранніх років Олександра займалася спортивно-бальними танцями. У шкільні роки Кучеренко виграла багато міжнародних конкурсів по танцях.

Олександра Кучеренко зараз і в шкільні роки

Однак трохи пізніше Саша зрозуміла, що хоче стати телеведучою. Першими кроками до досягнення мрії стало навчання в школі телеведучих «Respect TV». Після закінчення школи Саша надійшла до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальність «Диктор та ведучий телепередач». Цього року Кучеренко закінчила навчання в магістратурі і отримала червоний диплом.

Олександра Кучеренко отримала червоний диплом

Крім роботи телеведучої красуня встигає займатися благодійністю, брати участь у багатьох проектах і приділяти час своїм захопленням.