Тетяна Брухунова хотіла фотографувати сина Петросяна для сімейного альбому, але у того були свої плани

Не встигли заспокоїтися хвилі навколо скандальної одруження коміка Петросяна з молодою помічницею і загадного появи у них сина Вагана, як назріває новий привід.

Старшому синові Євгена Петросяна і Тетяни Брухуновой Ваганові вже 9 місяців, а тепер навколо пари ходять наполегливі чутки, що сім’я знову скоро поповниться.

З моменту народження хлопчик оповитий різними таємницями і домислами – ніхто точно не знає, чи сама Тетяна виносила і народила, або пара скористалася послугами сурогатного материнства. Малюк народився в Дубаях і відразу після повернення в Росію його відвезли в Тулу до мами Тетяни – від гріха подалі, за словами Брухунової. Мовляв, вони з Петросяном боялися помсти Степаненко. У той час Тетяна більше часу проводила в Москві, ніж з дитиною, що говорить – грудьми вона не годувала.

Тетяна Ьрухунова з 7-місячним Ваганов
Тетяна Брухунова з 7-місячним Ваганом

А потім раптом, з 6-ти місяців, хлопчика стали показувати на фото, і чим далі, тим частіше.

Ваган Петросян в 8 місяців
Ваган Петросян в 8 місяців

В одному зі своїх постів Тетяна поскаржилася, що втомилася від такого життя – весь час приділяти вагу дитині і дому. Користувачі її не зрозуміли – це у неї ж є няня, помічниця по дому і кухарка, а вона сама вдома явно не сидить. Її Інстаграм сповнений фото з театрів, ресторанів, поїздок по визначних пам’ятках і хлопчика поруч не видно.

Але фото його вона постить регулярно. Ось подарунок вже Дід Мороз приніс йому – чудову машинку. Не витримав Дідусь і подарував заздалегідь.

Подрок Ваганчіку від Діда Мороза
Поддарунок Ваганчіку від Діда Мороза

А потім – професійна фотосесія для мами і дитини. Тетяна в білому брючному костюмі, а хлопчик весь в чорному, на голові капелюх. Тільки дитина ніяк не хотіла фотографуватися, тому свій пост жінка присвятила собі і своєму вбрання, вірніше, його рекламі.

 ""

Але це так. А ось всіх розбурхали чутки про швидке народження другого малюка в сім’ї Петросяна. Про це вже і екстрасенси передбачили, і колеги кажуть. Хтось із друзів родини по секрету сказав всьому світу, що в другій половині листопада Тетяна повідомила чоловікові про вагітність і він на радощах обсипав її дорогими подарунками.

Тетяна показала подарунки від Петросяна
Тетяна показала подарунки від Петросяна

Журналісти розкопали, що в одній коробці – сережки у формі квітки конюшини з золота і онікса бренду Vintage Alhambra. Вартість 309 000 руб.

Ці сережки вже були помічені на Тетяні
Ці сережки вже були помічені на Тетяні

У другій коробці, якщо судити по каталогу – кольє з цієї ж серії, його ціна майже півмільйона руб.

Зараз найбільше публіку цікавить питання – чи вагітна Тетяна сама.

Нове фото Тетяни БрухуновоЇ
Нове фото Тетяни БрухуновоЇ

А ще – хто батько малюка, колишня Петросяна Степаненко і його дочка порадили і Ваганом зробити ДНК на батьківство.

 

 

 

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".