Світлана Лобода налякала Мережу “новими ” величезними губами: сама на себе не схожа

Популярна співачка Світлана Лобода спантеличила шанувальників своїми "новими" губами.

Епатажна, яскрава, ефектна і дуже різна – все це можна сказати про популярну співачку Світлану Лободу. Артистка завжди дивує своїх шанувальників новими піснями, кліпами і яскравими образами. Однак частіше шанувальники обговорюють не творчість Лободи, а її зовнішній вигляд. Багато хто впевнений, що над зовнішністю Лободи попрацювали пластичні хірурги. Особливо публіка звертає увагу на надзвичайно великі губи артистки. При цьому Лобода стверджує, що у неї все натуральне і до пластичної хірургії вона не вдається. Дійсно, якщо дивитися архівні фото зірки, то у неї завжди були великі губи.

У Лободи від природи великі губи, але вона їх все одно збільшує
У Лободи від природи великі губи, але вона їх все одно збільшує

Однак нещодавно артистка, схоже, вирішила ще більше збільшити свої і так пухкі губи. Артистка зняла невеликі відео, які опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз. На першому відео співачка позувала в салоні автомобіля, а на другому – Лобода знаходила в гримерці, де їй робили зачіску і макіяж.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Лободи
Скріншот з Інстаграм-сторіз Лободи

Перше, що кидається в очі – це неймовірно великі губи Світлани, буквально на півобличчя, і вони помітно більше, ніж були раніше. Користувачі Мережі не змогли залишити свої коментарі під відео, але безумовно багато здивувалися таким змінам співачки.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода спантеличила Мережу фотографією, на якій вона похвалилася розкішним кільцем на безіменному пальці.

Шанувальники вирішили, що можливо Лобода зібралася заміж. При цьому сама артистка тримає своє особисте життя в секреті і навіть не називає ім’я батька своєї другої дитини.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.