У зірок теж є битовуха: Тіна Кароль довела, що вона не тільки найкраща співачка, але і хороша господиня

Незрівнянна Тіна Кароль в рік, що минає 2020 рік встигла стільки багато зробити, що багатьом і не снилося. Але є у неї самий-самий головний пріоритет - це син Веніамін.

Якщо перерахувати всі досягнення Тіни Кароль за дуже складний для артистів 2020 рік, то вона зробила майже неможливе. Артистка відсвяткувала 15-річний ювілей на сцені, до якого підготувала великий концерт.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Вона випустила новий альбом “Знайти своїх”, який отримав звання “Кращий альбом року” за версією Culture Music Awards. Від них також була номінована і виграла премію “Артист року”. Співачка стала обличчям обкладинки журналу Vogue, присвяченого українським жінкам.

Перші три пісні з альбому потрапили в кліп-трилогію, який став справжнім проривом в українському шоу-бізнесі.

Тіна Кароль в кліпі Знайти своїх
Тіна Кароль в кліпі Знайти своїх

Завдяки активності в соцмережах співачці вдалося креативно прорекламувати свої досягнення, результатом чого стало відкриття іменної зірки на Алеї слави в Києві.

Тіна Кароль у іменної зірки
Тіна Кароль у іменної зірки

А ще Тіна стала успішно розвивати свою іменну торговую марку. У неї вже є духи її імені, лінійка молодіжного одягу, вишукана колекція шовкових хусток в подарунковій упаковці, ювелірні прикраси, дизайн яких створено разом з компаніями Укрзолото.

І колекція взуття, розроблена разом з дизайнером Аліною Качоровський.

Взуття від Тіна Кароль
Взуття від Тіна Кароль

Крім привабливого зовнішнього вигляду, модної колірної гами, зручної конструкції, була розроблена і вельми оригінальна рекламна кампанія для презентації цієї колекції.

Тіна, як головна особа бренду, “подавала” туфельку на блюді, вибирала їх з холодильника.

Реклама туфельок і сумок Тіною Кароль
Реклама туфельок і сумок Тіною Кароль

А ще – займалася іншими побутовими справами, наприклад, гладила цієї туфелькою. Шанувальникам співачка дуже сподобався такий неординарний підхід.

Но главное для певицы – ее сын Вениамин, с которым в этом году она провела много времени.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?