Дмитро Комаров показав, як виглядав 5 років тому до зустрічі з Олександрою Кучеренко

Мандрівник Дмитро Комаров досить багато часу проводить поза домом, тому знімки з домашньою обстановкою у нього - рідкість.

А тут він вирішив поділитися не просто фотографіями з родиною, а справжнім раритетом – святкуванням нового року п’ятирічної давності. Тоді у нього ще не було дружини, і навіть натяку на те, що його дружиною стане найкрасивіша дівчина України.

“Фотки зроблені 5 років тому. Січня 2016. Сніг, сніг, сніг. Як його було багато. А років 15-20 тому – ще в рази більше, взагалі ого-го. Як я мрію знову бачити такі сніжні зими. Але вже мінімум року 3 в Києві немає нормального снігу. Зими безсніжні. Клімат реально змінюється. Все зараз постять фотки з Буковеля, і чітко видно, що сніг тільки “гарматний “, на трасах, а навколо – без снігу. тільки на вершинах Говерли і інших “двотисячників “. І минулий лижний сезон був не дуже “, – написав Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров показав фото п’ятирічної давності

Також він розповів про свої лижних захоплення, і про те, як до кар’єри великого журналіста, і до величезної слави регулярно їздив на гірські курорти, щоб займатися улюбленою справою.

Це, за його словами, було на початку “нульових ” років.

Дмитро Комаров показав фото п’ятирічної давності

“Їздили практично кожні вихідні, і снігу було просто неміряно. Валом. Я взагалі не уявляв собі зиму з грудня по березень без природного снігу у великій кількості. А лижі завжди були в машині: в п’ятницю після роботи я просто їхав на вокзал, а в понеділок вранці з поїзда з Карпат йшов на роботу “, – ностальгує Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров показав фото п’ятирічної давності
Дмитро Комаров показав фото п’ятирічної давності

Завершив він свої спогади дуже прозаїчно, звертаючись до снігу: “Сніг, я дуже сподіваюся, що ти повернешся “.