У Регіни Тодоренко пропали груди третього розміру, вона пояснила: “Інопланетяни вкрали “

Регіна Тодоренко родом з Одеси, а зараз живе в Москві і заміжня за дуже популярним співаком Владом Топаловим. У пари є 2-річний син Майкл.

Після участі в “Орлі і решці” Регіна стала дуже популярною – у її мікроблога в Інстаграмі 8,6 млн передплатників. Шанувальники красивою і веселою провідною активно реагують на кожне її фото і відео.

Зараз Регіна з сином знаходяться на Балі. Вони там не тільки відпочивають, а й знімають зовсім незвичайне шоу – подорож по тропічному острову очима дитини.

Регіна Тодоренко з сином на Балі
Регіна Тодоренко з сином на Балі

Дворічний Майкл – розвинений хлопчик, він добре розмовляє і знає набагато більше, ніж його однолітки. Фото з фламінго мама підписала так:

 ""

На новорічні свята до дружини і сина прилетів і Влад Топалов. Регіна поділилася фото відпочинку в басейні.

Регіна Тодоренко з сім'єю
Регіна Тодоренко з сім’єю

Деякі підписчики захвилювалися, а куди поділися груди третього розміру? Адже ще недавно ведуча показувала досить апетитні форми. На такі питання Регіна відповіла без сорому, виставивши фото з дійсно великим бюстом.

Регіна Тодоренко рік тому
Регіна Тодоренко рік тому

Вона пояснила, що раніше вона довго, майже до року, годувала сина материнським молоком, а коли перестала, ще й схудла на 20 кг. Ось залози і повернулися в початкове положення. І пожартувала: а може інопланетяни вкрали?

 ""

Підписчиці стали ділитися своїми історіями, як їх фігури змінювалися після пологів та грудного вигодовування. Молода жінка пообіцяла, що розповість, як їй вдалося схуднути і сказала, що велику роль в цьому зіграло її участь в шоу “Льодовиковий період”. Це аналог “Танців з зірками”, але зірки виступають на льодовій арені в парі з відомими фігуристами.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.