Лоліта Мілявська здивувала схудлою фігурою після новини про таємне весілля: кохання творить чудеса

Популярна російська співачка Лоліта Мілявська в черговий раз зібрала на собі всі погляди, але тепер не через епатажний костюм, а через струнку фігуру.

Виконавиця хіта “Ориентация — Север” кардинально змінилася менше ніж за рік. Причиною цього стали серйозні зміни в її особистому житті.

На початку 2020-го артистка подала на розлучення зі своїм п’ятим чоловіком Дмитром Івановим, з яким вона прожила цілих 10 років в шлюбі, не дивлячись на їх різницю у віці.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов
Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов

Якщо довгий час з боку їх відносини здавалися ідеальними, то під час скандального шлюборозлучного процесу стало відомо, що Дмитро — звичайний альфонс. Більш того, він не соромився брати у знаменитої дружини гроші на подарунки коханці.

Терпіти всього цього Лоліта довго не стала і кинула Іванова, залишивши його навіть без московської прописки. Втім, це цілком логічно, враховуючи, що жили вони в її квартирі.

Це розставання стало важким для Мілявської, проте вона знайшла в собі сили зібратися і почати життя з чистого аркуша.

Лолита после преображения
Лоліта після схуднення

Спочатку співачка скинула зайві кілограми, потім обрізала волосся і зробила каре, після чого зустріла нового залицяльника. Його ім’я зірка тримає в секреті, але каже, що це непублічний чоловік, що займає престижну посаду в солідній компанії.

Як виявилося, їх бурхливий роман швидко перетік в дещо більше. У недавньому ефірі шоу “Новорічна маска” Лоліта заявила, що вже встигла змінити статус холостячки і таємно вийшла заміж в шостий раз.

Ніяких подробиць одруження виконавиця не розкрила, зате, судячи з нових фото в соціальних мережах, вона щаслива і кохана. Особливо в очі впадає те, як разюче Мілявська схудла, а разом з тим і помолодшала. Кохання творить дива!

Лолита Милявская на Муз ТВ
Лоліта Мілявська на Муз ТВ

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.