Настя Каменських показала, чим краще Горової: вийшла в світ в латексі з голови до ніг і показала нову зачіску

Популярна співачка Настя Каменських здивувала мережу сміливим образом, в якому вона з'явилася на зйомках шоу "Маска ".

Настя Каменських з 2017 року почала сольну кар’єру і працює під сценічним псевдонімом NK. Уже через рік сольної кар’єри NK домоглася неймовірних успіхів – Каменських стала першою співачкою з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso. Крім своєї концертної діяльності Каменських встигає брати участь у багатьох шоу в якості судді або члена журі. Так NK була членом журі проекту “Х-фактор” в 2018 і 2019 році, а в 2020 році разом зі своїм чоловіком Потапом стала суддею проекту “Голос країни”.

Потап і Настя в шоу "Голос країни"
Потап і Настя в шоу “Голос країни”

Зараз же Настя Каменських знімається в новому шоу “Маска ” на телеканалі “Україна” в ролі одного з членів журі. У кожному випуску співачка приміряла найрізноманітніші і несподівані образи, які дивували мережу. І хоч до прем’єри шоу залишилося ще 11 днів, Каменських уже публікує фото зі зйомок в самих різних образах. Цього разу артистка продемонструвала дуже незвичайний і сміливий лук. Настя одягла ультракоротке чорне латексне плаття, високі чорні рукавички з латексу і лакові черевики-ботфорти. Свій образ Каменських доповнила рожевою об’ємною накидкою з тоненьким поясом. Особливу увагу привертає зачіска артистки – замість звичних кучериків, Настя зібрала волосся у високий пучок і зробила чубок.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили образ співачки і залишили багато приємних коментарів. «Дуже класна просто бомба обожнюю», «красотуличка, крутишечка», «Шикарна», «Вау», – відреагували на знімок Користувачі фолловери.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.