Телеведуча Лілія Ребрик показала рідну домівку і маму з татом: нескромні хороми

Телеведуча Лілія Ребрик зовсім нічого не приховує від публіки, і кожен день ділиться теплими знімками своїх дочок, дружина Андрія Дикого.

В період новорічних свят, коли найбільше часу проводять з сім’єю, вона вирушила до своїх батьків, і теж вирішила з ними сфотографуватися.

Теплий і дуже атмосферне знімок Ребрик опублікувала у себе в Інстаграм

“Зустріч з батьками – це завжди тепло “: Лілія Ребрик прокоментувала свою поїздку до сім’ї.

Лілія Ребрик показала своїх батьків
Лілія Ребрик показала своїх батьків

Лілія Ребрик вирішила влаштувати собі ефективні розвантажувальні дні після свят і підійшла до цього питання оригінально. Наприклад, привести себе в порядок їй допомагають пристрасні танці з чоловіком Андрієм Диким – корисно і зміцнює відносини, подвійна вигода! А ось третій розвантажувальний день вона вирішила присвятити спорту.

Лілія вирушила в спортзал, де їй довелося попотіти. На сторінці в Instagram вона показала, чим саме займалася під керівництвом тренера. Лілія качала прес і робила розтяжку.

“День розвантажувальний, третій. Знаю, важко, але ще 2 дні потрудіться і доведеться знову розслаблятися.

Щоб було веселіше, беріть з собою чоловіка, подругу, сестру, в крайньому випадку – тренера і просто швидше в зал, ваше тіло обов’язково скаже вам “спасибі “.

Мій особистий рада – в перші дні після святкового релаксу не надто перенапружуйтеся на тренуваннях, все має бути в розумних рамках, але, сподіваюся, прес ще кожному під силу, не потонув він там в салатах ?!

А моя коронна – ще і шпагат! Звичайно, необов’язково все це робити в залі. Ви можете влаштувати собі зал будинку – тренуйтеся по відео! Від цього теж буде ефект!

Головне – піклуйтеся про своє тіло в ці “важкі ” для нього святкові дні! “- закликала Лілія.