Юлія Висоцька поділилася дивовижно смачним рецептом, як підтримати імунітет і зробити приємний подарунок

Провідна передачі "Їмо вдома " Юлія Висоцька порадувала своїх передплатників новим корисним рецептом.

Юлія зараз живе в Італії, а свою мега-популярну передачу “Їмо вдома” перевела в онлайн-формат. Випуски вона веде в своєму мікроблозі Інстаграм у вигляді інтерактивної кулінарної студії.

А також, для тих, хто хоче жити довго і здорово, виглядати молодше і все це без виснажливих дієт, Юлія пропонує унікальний марафон, який вона назвала “Ем, бегу, живу” (ознайомитися ви можете по посиланню).

Для кого Юлія Висоцька проводить марафон

Записатися для участі в марафоні може кожен бажаючий.

А в своєму Інтаграмі ведуча, гастрономічний експерт і автор кулінарних книг, що стали бестселерами, поділилася унікальним рецептом горіхового міксу, як його роблять в Італії. Юлія показала також, як такий мікс вона перетворює в приємний подарунок, який порадує навіть самого вибагливого гурмана.

У своєму відео (подивитися можна в кінці статті) вона детально розповіла про кожен вид горіхів, його склад, користь для організму.

А сам рецепт такий: треба взяти суміш самих різних горіхів, чим більше різновидів, тим краще. Деко треба застелити пекарської папером, висипати горіхи, полити оливковою олією і кленовим сиропом (можна будь-яким іншим), трохи посолити і присипати свіжими гілочками розмарину. Все це відправити в духовку, нагріту до 170 градусів, буквально на кілька хвилин.

Горіховий мікс від Юлії Висоцької

За словами Юлії саме такий рецепт робить горішки просто казковими на смак, а аромат чудовий.

Для подарунка Юлія взяла коробку, застелила її пергаментом, помістила остиглі горіхи і красиво спакувала.