Потап розчарований: Настя Каменських продемонстрували плоский животик великим планом – ніякої вагітності

Відразу після новорічних канікул наші зірки, відгулявши на повну котушку, різко все відлетіли у вирій 7 січня - щоб перед локдауном встигнути.

На своїх сторінках в соцмережах все хваляться, хто де будуть гріти боки на пляжах і відпочивати від таких втомливих канікул. Наприклад, Катя Осадча та Юрієм Горбуновим вже в Дубах, там же і Санта Дімопулос з сім’єю.

Арсеній Мірзоян з Тонею Матвієнко в Єгипті, в Марса Аламі, де раніше відпочивала їх мама і Джамала, там вже кілька днів загоряє Злата Огневич.

Надя Дорофєєва з Дантесом вже з Нового року на Балі, де давно відпочивають і Регіна Тодоренко з Топаловим, а Кучеренко з Комаровим – на Мальдівах. Дядя Жора сім’ю відвіз в Домінікану.

Надя Дорофєєва відпочинку

А Настя Каменських з Потапом теж вибрали райські острови, вони не вказали, конкретно які, є припущення, що це Мальдіви або Сейшели.

У своєму Сторіс Настя показала переліт на гідролітаку від аеропорту на віддалений острів і пейзажі того місця, де вони будуть відпочивати.

Переліт на тропічний острів (фото Насті Каменських)
Так там зустрічають відпочиваючих
Територія готелю, де зупинилися Настя Каменських з Потапом

Співачка пообіцяла ділитися знімками з відпочинку і стримала свою обіцянку – перше пляжне фото вже на сторінці.

Настя Каменських на відпочинку

Дівчина в блакитному купальнику стоїть з келихом холодного напою на пляжі з білим піском. Вона заплющила очі від задоволення. У зібраних волоссі заколот великий бутон жовтого гібіскуса. На задньому плані джунглі, шезлонги і зонти для відпочиваючих.

Настя Каменських на пляжі

Вранці Настя поділилася відео, як вона відправляється на пляж і яке там чисте море з блакитною водою.

Настя Каменських на пляжі