Хюррем знову вагітна – і кого на цей раз вона подарує своєму султанові в 2021 році? УЗД відкрило таємницю

Актриса Мер'єм Узерлі, яка зіграла Хюррем-султан в так полюбився серіалі, по реальності не так успішна в особистому житті. У кіно вона була мамою 5 дітей від султана.

А в житті Мер’єм так жодного разу заміжня поки не побувала, хоча у неї є 6-річна дочка Лара, а зараз жінка вагітна другою дитиною, яка має народитися з дня на день – в середині січня. Жінка показала, як виглядає зараз.

Мер’єм Узерлі на початку 2021 року

Першу дочку Мер’єм народила від турецького бізнесмена Джана Атеша. Вони жили кілька років в цивільному шлюбі, але коли чоловік дізнався, що актриса завагітніла, кинув її і відмовився від дитини.

Мер’єм Узерлі і Джан Атеш

Це і стало причиною того, що Мер’єм Узерлі перестала зніматися в продовженні серіалу “Пишне століття” – у неї почалася депресія через зраду коханого чоловіка. Їй навіть довелося лікуватися у психолога. Уже після народження малятка Джан пошкодував про свій вчинок і визнав Лару своєю дитиною, але Мер’єм не змогла його пробачити. А її роль у фільмі віддали старшій Вахіде Перчин.

Потім тривалий час Мер’єм Узерлі ні з ким не зустрічалася, а займалася кар’єрою і вихованням дочки.

Мер’єм Узерлі з донькою Ларою

На початку 2020 року Мер’єм офіційно заявила, що виходить заміж і навіть похвалилася весільним платтям. Ім’я свого обранця не відкрила, відомо тільки, що він багатий бізнесмен із США, розведений, у нього є дочка, з якою Мер’єм чудово ладнає. Чоловік заради коханої переїхав до Німеччини.

Новий обранець Мер’єм Узерлі

Але тут грянув карантин і весілля довелося відкласти – Мер’єм мріє про пишному торжестві з великою кількістю гостей.

В середині літа вона оголосила, що вагітна і весілля відкладається на 2021 рік, після народження дитини і закінчення карантинних обмежень. Майбутня мама відразу сказала, що УЗД показало в неї дочку. Так скоро вона буде займатися трьома дівчатками – Ларою, дочкою майбутнього чоловіка і новонародженої малятком.

Поки готувався цей матеріал, стало відомо, що Мер’єм Узерлі успішно народила другу доньку – подробиці, фото і ім’я по посиланню.