Настя Каменських довела, що вона не вагітна: підняла майку і показала живіт

Дружину українського репера Олексія Потапенка не раз звинувачували в приховуванні вагітності, а та все відмовчувалася - не хотіла розкривати таємницю.

Зараз вона полетіла на відпочинок, і судячи з усього, її так вивели питаннями про наступне поповнення в родині, що вона не втрималася і вирішила показати всім свій живіт – а він то і розкрив всі подробиці про те, чи вагітна Настя.

У лимонному ліфі від купальника і коротких шортах Настя Каменських пішла на сніданок: її плоский живіт затьмарив навіть бюст

Шанувальники відзначили, що, судячи з усього, новина про вагітність була фейком, адже її талія виглядає досить витонченою.

Крім того, фанати звернули увагу на те, чим відпочинку харчується артистка – сніданок у неї досить скромний і звичайний.

Популярна співачка Настя Каменських, яка разом з чоловіком Потапом відпочиває на Мальдівах, показала як вона там харчується.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, зроблене під час сніданку на островах, на якому позувала без косметики з патчами під очима в ліфі від купальнику і джинсових шортах.

А ось для своєї трапези вибрала маленьку порцію салату з овочів, по два шматочки сиру, ковбаси і трохи гарніру. Також видно на столі тарілку з різними екзотичними фруктами.

Як скоро Настя планує повернутися додому і зайнятися роботою – поки незрозуміло. Але з огляду на те, що вона так щільно попрацювала перед Новим роком і Різдвом, на Мальдівах співачка пробуде зі своїм чоловіком ще не менше тижня. Тим більше, гроші на новорічних корпоративах вони заробили хороші.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.