38-річна Світлана Лобода проти своєї 63-річної мами: битва фото в купальниках

Відома українська співачка Світлана Лобода в Інстаграмі влаштувала битву фото в купальниках зі своєю 63-річною мамою Наталею. У мережі ссперечаються, хто ж красивіше?

Днями артистка дала великий сольний концерт в Дубаї, який став першим після затяжного карантину. Як і багато інших представників шоу-бізнесу, Світлана сумувала по сцені, тому шоу вийшло масштабним і розкішним. Втім, з огляду на рівень підготовки до виступу, це зовсім не дивно.

Концерт Светланы Лободы в Дубае
Концерт Світлани Лободи в Дубаї

Варто відзначити, що виконавиця вміє поєднувати приємне з корисним, адже крім роботи в теплих краях вона влаштувала ще й відпочинок, причому не тільки собі, а й рідним. Зараз мама, діти Лободи і сама вона насолоджуються сонячними пляжами Дубаї, про що зірка вже встигла повідомити своїм шанувальникам новими публікаціями в соціальних мережах.

Так, в Insta-stories Світлани з’явилися кадри дочок — старшої Євангеліни і молодшої Тільди, а в її стрічці опубліковано спільне фото з матір’ю.

Дочки Светланы Лободы
Доньки Світлани Лободи

Вони позують в купальниках і сонцезахисних окулярах, сидячи на газоні. Дивлячись на кадр, стає ясно, від кого артистка успадкувала красу.

“На відпочинку з матусею. Люблю, коли вся сім’я в зборі”, — підписала знімок знаменитість.

Під постом тут же зібралася маса захоплених коментарів:

  • “Щастя, коли мама і дочка кращі подруги”;
  • “Як дві сестрички!”;
  • “Тепер зрозуміло, звідки дісталася ця прекрасна краса”;
  • “Якщо б коментар не прочитала, вирішила б, що це сестра! Мамочка молода яка!”;
  • “А де Тілль?”.

До речі про останнє, Лободі і Тіллю Ліндеманну з групи Rammstein вже довгі роки приписують роман і навіть наявність спільної дитини. До того ж напередодні великого концерту Світлани рокер теж приїхав до Еміратів, що є приводом для порції чергових чуток про відносини потенційної пари.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.