Багатодітний татко Дядя Жора похвалився відпочинком в райському місці і показав дорослих дочок в купальниках

Відомий український комік і шоумен Вадим Мічковський, більш відомий за псевдонімом Дядя Жора, показав в соціальних мережах своїх дорослих дочок.

Як і багато інших артистів, герой нашої сьогоднішньої статті разом з сім’єю вирішив втекти з холодної України в теплі краї. Так, зараз Вадим з дружиною і дітьми насолоджується водами Карибського моря на пляжах Домінікани.

Гуморист одружений на дієтологині на ім’я Наталя, з якою він познайомився в рідному Хмельницькому ще за часів участі в КВН. Одружилися закохані через два роки відносин, а незабаром у них народилася старша дочка Уляна. Як подружжя розповідали в одному з сімейних інтерв’ю, дівчинка росте точною копією тата, причому як зовні, так і за характером.

Дядя Жора с женой и дочерьми
Дядя Жора з дружиною і дочками

Другою дитиною стала дочка Устіна, вона ж пішла в маму, а у 2017-му у пари народилася третя дівчинка, яку вони назвали Аміною. Причому ініціатором дітей завжди був Вадим.

Як люблячий чоловік і турботливий багатодітний батько, Дядя Жора багато працює, щоб сім’я ні в чому не мала потреби. Але і про відпочинок він теж не забуває і завжди бере з собою своїх улюблених жінок з собою, а також регулярно ділиться спільними фотографіями в Instagram.

Наталья и Вадим Мичковские
Наталя і Вадим Мічковські

На цей раз Мічковський похвалився знімком зі спадкоємицями і зворушливо привітав їх зі святом — днем доньки:

“Для мене, як для тата 3 чудових дівчаток, це особливий день. Татки мене зрозуміють, та й мами теж. Мої найулюбленіші і найкрасивіші дівчатка. Ви — сенс мого життя! І основний стимул. Спасибі, що робите мене найщасливішим чоловіком на Землі. Що може бути дорожче і цінніше, ніж такий подарунок долі, як діти? Спасибі Богу та дружині за ці подарунки”.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень в коментарях і відзначили, що від дочок Вадима око не відвести — ростуть справжніми красунями, з чим важко посперечатися.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.