Оля Полякова похвалилася шикарними формами в крихітному бікіні: шанувальники в захваті

Оля Полякова не перестає радувати шанувальників новими фотографіями з відпочинку на Мальдівських островах.

У розпал пандемії і зимового локдауна, поки прості українці змушені сидіти вдома, співачка Оля Полякова вирішила полетіти з країни в теплі краї. Артистка разом з дочками вирушили на справжній райський острів – Мальдіви. Звідти Полякова, як активний користувач соціальних мереж, регулярно публікує фото і відео.

Оля Полякова хвалиться відпочинком на Мальдівах
Оля Полякова хвалиться відпочинком на Мальдівах

Так, артистка вже встигла похвалитися розмаїттям своїх купальників. Шанувальники за кілька днів перебування Полякової на Мальдівах встигли розглянути, як мінімум 4 різних купальних костюмів.

Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової

Фанати завжди захоплюються фізичною формою артистки. Не дивлячись на те, що у Полякової двоє дітей, на її фігуру це ніяк не вплинуло. Довгі стрункі ноги, тонка талія, підтягнутий прес – про таких формах, як у артистки, мріють мільйони дівчат.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Оля Полякова опублікувала черговий фото, продемонструвавши новий купальник. На знімку артистка позувала в жовтому квітчастому купальнику і капелюсі. Полякова опустилася на коліна прямо в пісок, підняла руки вгору і злегка відкрила рот.

Оля Полякова розбурхала Мережа новим знімком
Оля Полякова розбурхала Мережу новим знімком

Варто відзначити, що фото вийшло дуже ефектним і напевно розбурхало фантазію чоловічої частини аудиторії.

Цікаво, що Оля Полякова прикладає багато зусиль для того, щоб її тіло виглядало так добре. Навіть перебуваючи на відпочинку, співачка регулярно тренується.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.