Як виглядає скромний диван Віри Брежнєвої? Показала, де відпочиває від Меладзе

Російська співачка, актриса і екс-віагрянки Віра Брежнєва також веде свій Інстаграм-блог, де її читають більше 11 з половиною мільйонів чоловік.

Нещодавно вона опублікувала фото, яке зроблено у неї вдома, на маленькому диванчику в кутку. Там Віра Брежнєва сидить і працює в навушниках за ноутбуком, поруч з нею сидить її улюблена маленька собачка.

Як виглядає диван Віри Брежнєвої, на якому вона відпочиває і працює?

Це не спальний диван, а, по суті, для того, щоб присісти або відпочити. Він бежевий, схильний до сірого, з м’якою оббивкою з дорогої тканини.

Над диваном висять сучасні картини.

Віра Брежнєва в Інстаграм: @ververa

“Багато часу сеі̆час займаюся учёбоі̆. Проходжу курс, коториі̆ давно хотіла -« Власник бізнесу 2.0 ». Мені дуже цікаво, але хто б міг подумати, що навіть Деі̆зі це зацікавить.

А якщо без жартів – пристрасть до Нових знань стає більше з кожним роком. Що ви собі намітили на 2 021 і̆ в цьому напрямку? “, – запитала співачка і актриса у своїх фанатів в Інстаграм-акаунті.

Відзначимо, що Віра Брежнєва народилася в 1982 році в Дніпродзержинську (зараз – Кам’янське, Дніпропетровська область, Україна) в багатодітній родині. Вона була учасницею групи “ВІА Гра ” в 2003-2007 роках. Після відходу з групи почала сольну кар’єру.

Сара Кіперман виглядає набагато старшою за свої 10 років

Старшу доньку Софію співачка народила майже двадцять років тому, будучи у відносинах з українським бізнесменом Віталієм Войченко.

Батьком молодшої одинадцятирічної доньки Сари є український бізнесмен Михайло Кіперман. Пара розлучилася в 2012 році після шести років шлюбу.