Худне Джамала показала меню дієти на другий день і чудове фото з малюком і чоловіком

Співачка Джамала після народження другого сина і новорічних свят запустила челлендж про схуднення - вона вирішила позбутися зайвих 10 кг.

А заодно співачка запросила приєднатися тих, хто хоче пройти з нею цей непростий (дійсно – так) шлях – позбутися від 10 кг як мінімум, причому, без особливих обмежень в їжі і утомливих тренувань.

Меню на перший день дієти Джамали ви можете знайти по посиланню.

А ось фото її раціону на 17 січня 2021 року.

Раціон для схуднення Джамали за 17 січня

На другий день співачка знову поділилася своїм денним меню. Дивимося, що у неї там? Знову багато овочів і зелені, кукурудзяна каша на сніданок (вдруге), на обід курочка, на вечерю – креветки з авокадо. І знову перекус – горішки.

Меню дієти Джамали на другий день

Правда, співачка тут же зізналася, що сьогодні (19 січня) вона собі зробила послаблення: з’їла одну позапланову печеньку:

Печенька, несхвалена дієтою Джамали

Але, як вона сама пояснила, на це є дві вагомі причини. По-перше, 19 січня її молодшому синові Селім-Гіраю виповнилося цілих 7 місяців – наступний ювілей першого року життя. До цієї події Джамала навіть опублікувала дуже зворушливе фото.

Джамала з чоловіком і молодшим сином

А, по-друге, сім’я знову вирушила до Єгипту на відпочинок. Нічого конкретного Джамала не сказала, тільки показала, як їх прийняли в розкішному готелі Rixos Preмium Seagate, де вони вже неодноразово зупинялися.

пост Джамали

Співачка поскаржилася, що вже майже добу не спала, але дуже задоволена всім. Подякувала за теплий прийом і показала на відео, як малюк вимагає їжі.

Син Джамали в готелі

Нам залишається тільки чекати подальших повідомлень і результатів схуднення, адже наприклад улюбленої співачки вирішили наслідувати багато українок.