Внучка Софії Ротару поділилася романтичними кадрами з нареченим-мільйонером: різниця у віці – не перешкода

Внучка легендарної співачки Софії Ротару вперше за довгий час опублікувала знімки зі своїм обранцем.

У жовтні минулого року стало відомо, що 19-річна внучка Софії Ротару Соня зустрічається з 31-річним успішним українським підприємцем, який входить в список мільйонерів Forbes Денисом Ждановим. Про своє особисте життя Соня Євдокименко майже не говорить, і до недавнього часу вона опублікувала тільки одне фото зі своїм бойфрендом в InstaStories. Однак сьогодні, 21 січня, зоряна спадкоємиця вирішила опублікувати спільні фотографії зі своїм обранцем.

У своєму мікроблозі в Інстаграм дівчина опублікувала кілька кадрів, де позує в обіймах нареченого-мільйонера. На фото Соня і Денис щиро посміхаються і обнімаються. Дівчина одягла коротке плаття з тваринним  принтом і доповнила образ розпущеним волоссям, а також природним макіяжем.

Соня Євдокименко з коханим
Соня Євдокименко з коханим

“All you need is … ” – коротко підписала кадри Євдокименко.

Також внучка Ротару відзначила, що зараз разом з улюбленим знаходиться в Майамі. Там Соня будує кар’єру моделі, а Денис веде бізнес.

Нагадаємо, що Соня вже познайомила свого обранця із зірковою бабусею і навіть подейкують, що в цьому році Соня і Денис збираються одружитися. В одному з інтерв’ю Софія Ротару висловила свою думку з цього приводу. Легендарна співачка вважає, що її внучка ще дуже юна для шлюбу, їй зараз варто задуматися про навчання. Однак Ротару додає, що дівчина сама має право розпоряджатися своїм життям і приймати такі важливі рішення.