Віталік Козловський відростив пузо на карантині і збентежив фанаток змінами: “Це кістка стала ширше”

Відомий український співак Віталій Козловський більше не може похвалитися рельєфним тілом, судячи з його нового фото в соціальних мережах.

Артист не приховує любові до спорту, завдяки якому він тримає себе у відмінній фізичній формі і зводить з розуму величезну армію прихильниць. Віталій регулярно демонструє публіці результати наполегливих тренувань в залі, виставляючи напоказ всі достоїнства свого м’язистого торсу.

Козловський в спортзалі

Втім, карантин і новорічні свята з нескінченними застіллями не пройшли безслідно навіть для нього. Тепер на місці кубиків преса видніється лише помітно вирісший живіт — набрав щонайменше з десяток кілограм.

Так, у себе в Інстаграмі Козловський показав досить несподіваний знімок, на якому постав дещо іншим, аніж завжди. Виконавець позує без сорочки, хоча дуже навіть дарма — в очі відразу ж впадає його пивний живіт. Сам Віталій дивиться в бік, немов намагається відвести погляд подалі від шокованих фанаток.

“Трошки запустив себе на карантині. Їв кутю та не міг зупинитись!”, — підписав пост співак.

Скріншот з Інстаграма Віталія Козловського

Уважні користувачі мережі помітили, що причиною всьому став фотошоп, хоча від юморних коментарів все ж не відмовилися:

  • “Кого чекаємо? Який місяць?”;
  • “Моя собака краще фотошопить”;
  • “Нічого собі трошки. Яке пузило!”;
  • “То кістка стала ширше!”;
  • “Чоловік без пуза — не чоловік”;
  • “А перед кутею складно зупинитися”.
Коментарі під фото Віталія Козловського з пузом

До речі, судячи з Stories Козловського, зараз він зайнятий записом нової пісні для своїх слухачів. Правда, коли саме вона вийде, Віталій поки що приховує.

Віталій Козловський на записі нової пісні