Маша Єфросиніна показала сімейну ідилію і відкрила три важливих секрети, як її досягти

Ведуча Маша Єфросиніна - щаслива дружина і мама двох дітей - доньки Нани і сина Олександра. Хоча в житті жінки були дуже страшні моменти.
Після новорічних свят і тривалої відпустки з родиною зірки поступово повертаються до роботи і суспільного життя – так в рамках одного з інтерв’ю телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як пройшли свята для неї і близьких людей, і якими особливостями їх побуту вона хотіла б поділитися з іншими.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна
Найбільше знаменитість зацікавили педагогічні моменти, які, на її думку, допомагають зберегти приємну атмосферу і взаємна довіра в їх сім’ї. Єфросиніна розповіла кілька методів, якими користується разом з чоловіком під час виховання своїх дітей.
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша зізналася, що спочатку лікарі попереджали її та чоловіка про безпліддя дівчата – і пара вже не чекала, що колись у них з’являться діти, але буквально через пару тижнів після страшного для молодої пари діагнозу зірка завагітніла. Зараз в сім’ї ростуть двоє різностатевих дітей – донька Нана і син Олександр.
Сім'я Маші Єфросиніної
Сім’я Маші Єфросиніної
Найголовніше правило їх сім’ї – ніяких тілесних покарань, для Маші і її чоловіка будь-які фізичні дії є найсуворішим табу. На їхню думку, такі покарання не тільки травмують дитячу психіку, але і назавжди залишають на ній відбиток, що передається з покоління в покоління. Це легко можна пояснити “наступністю” фізичних покарань в більшості сімей. Замість насильства ведуча використовує діалог і спроби пояснити, що ж засмутило батьків.
Маша Єфросиніна зі своїми дітьми
Маша Єфросиніна зі своїми дітьми
Крім того, другим важливим моментом у вихованні вона вважає формування базового довіри до світу – невід’ємною особливості дитячої психіки, без якої, судячи з сучасним дослідженням, людина ніколи не зможе вирости повноцінною особистістю. Суть базового довіри в тому, що батьки дають зрозуміти дитині цей світ як простір можливостей, а не небезпек, тобто не лякають його і не обмежують зайвий раз. Так, охороняти дітей від нерозсудливості і загроз важливо, але при цьому не можна робити з них “тремтячих і безсилих” – адже, врешті-решт, далеко не так багато трагедій зовсім непідконтрольні людині.
Сім'я Маші Єфросиніної в домашній обстановці
Сім’я Маші Єфросиніної в домашній обстановці
Краще звернути увагу на виховання відповідальності і уважності – суть одна і та ж, тільки вплив на характер і психіку в тривалій перспективі набагато м’якше.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.