Маша Єфросиніна показала маму, з якою схожа, як дві краплі води: “Одне особа “

Українська телеведуча Маша Єфросиніна показала свою маму і привітала її з днем народження.

Маша Єфросиніна є не тільки відомою телеведучою і журналістом, а і блогером. Знаменитість активно веде свій мікроблог в Інстаграм, де регулярно публікує нові знімки і відповідає на запитання підписників.

Сьогодні, 25 січня, Маша Єфросиніна опублікувала серію дуже зворушливих знімків зі своєю мамою і привітала її з днем народження. На знімках мама і дочка позували в однакових нарядах – джинсових сарафанах і білих футболках.

“Мамулік, Дякую тобі, що я кожну мить свого життя відчуваю себе коханою дівчинкою! З Днем Народження, моя найпрекрасніша Людочка у Всесвіті! “, – написала Єфросиніна.

Важко не помітити, що Єфросиніна неймовірно схожа на свою маму. Крім того, у мами і доньки однакові стрижки від чого здається, що вони практично на одну особу. Це помітили і користувачі Мережі.

“Ви просто як двійнята”, “Яка у вас Мамочка молода! І фотосесія вогонь “,” Ось на кого ви схожі і ніякої пластики “,” Гени пальцем не розчавити “,” Фото Вмерти !!! Мама красуня “,” Ой, як схожі “, – коментують користувачі Мережі.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна – українська телеведуча, волонтер, автор соціального проекту з благодійності. Також у неї є свій Ютуб-проект “Іспит”, куди Маша запрошує знаменитих гостей і розкриває їх особисті секрети, про які не прийнято говорити на публіку.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.