Зрадник Тарзан показав фото з постарілою Наташею Корольовою: в’яла шкіра і зморшки

Тарзан опублікував нове спільне фото зі своєю дружиною Наташею Корольовою, яка пробачила його зраду.

Кілька місяців тому український і російський шоу-бізнес сколихнула новина про зраду Тарзана Наташі Корольовій. ЗМІ обговорювали подробиці подружньої зради, в той час, як сама Наташа Корольова відмовлялася будь-яким чином коментувати ситуацію. Тільки через місяць співачка дала своє перше інтерв’ю своїй подрузі Ксенії Собчак в Ютуб-шоу “Обережно, Собчак”. Публіка була ошелешена зовнішнім виглядом Корольової. Артистка різко постаріла і повністю змінилася. Шанувальники вирішили, що саме стрес і вся ця історія зі зрадою її чоловіка так згубно вплинула на зовнішність Наташі.

Наташа Корольова постаріла після історії зі зрадою Тарзана

Незважаючи на гучний скандал, Королева все ж простила Тарзана і зараз в їхній родині панує ідилія. Нещодавно Сергій Глушко (він же Тарзан) опублікував нове фото в своєму Інстаграм-блозі, де постав разом зі своєю дружиною Наташею Корольовою. Подружжя позували в капелюхах і сонцезахисних окулярах і синіх сорочках.

“Нічне життя – вперед!”, – підписав знімок Тарзан.

Незважаючи на те, що Королева на фото в окулярах, їй не вдалося приховати постарілу, в’ялу шкіру і глибокі зморшки на обличчі.

Нагадаємо, нещодавно Наташа Корольова взяла участь у проекті про виживання і провела кілька тижнів на острові Занзібар. В рамках проекту їй довелося виживати в дикому племені в умовах глухих джунглів. Артистка пояснює, що зважилася на шоу після історією зі зрадою – їй захотілося переосмислити своє життя і помістити в себе в незвичні умови.