Фото вагітної Каті Осадчої схвилювали мережу і Юрія Горбунова: як телеведуча виглядає в положенні

Відома українська телеведуча Катя Осадча вже двічі мама, хоча шанувальники раз у раз підозрюють її в третій вагітності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті щаслива в шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим. Пара одружилася ще в 2017-му, в тому ж році народився їх спільний син Іван. Для обох це не перші офіційні відносини. До зустрічі з Осадчою Горбунов був одружений на танцівниці на ім’я Людмила, дітей в цьому шлюбі не з’явилося.

Катя ж була одружена з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком. У 2002-му вона народила йому сина Іллю, а вже через два роки після цього пара розлучилася через те, що вони так і не змогли знайти баланс між сім’єю і роботою — Олег був домосідом, а майбутня телезірка мріяла про запаморочливу кар’єру. Зараз колишні чоловік і дружина практично не спілкуються.

Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Романтична історія Горбунова і Осадчої почалася, звичайно, на знімальному майданчику, а саме, під час зйомок вокального талант-шоу “Голос. Діти-2”.

Варто зазначити, що свої відносини Юрій і Катерина не особливо приховували, хоча і афішувати заздалегідь нічого не поспішали. Втім, навіть тепер, коли вся країна знає їх як сімейну пару, вони не діляться подробицями особистого життя, дотримуючись позиції — щастя любить тишу.

Горбунов і Осадча

Про свою другу вагітність ведуча “Світського життя” теж не поспішала розповідати і до останнього приховувала зростаючий живіт за сукнями вільного крою.

Вагітна Катя Осадча

Осадча обрадувала шанувальників настільки радісною новиною вже на останніх термінах, коли показала результат романтичної фотосесії з Горбуновим. На цих фото героїня статті ще носить Ваню під серцем.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча під час другої вагітності

Скоро спадкоємцю пари виповниться 4 роки, але подружжя досі приховує його обличчя від публіки. Вони вважають, що син повинен сам вирішити, чи хоче ставати публічною людиною, а поки він ще маленький, запитати дозволу на це турботливі батьки у нього не можуть.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном