Маша Полякова розповіла, як перемогла свій страх і повісила пітона на шию

Дочка найвідомішою суперблондинки країни Олі Полякової виклала фото, від якого у багатьох тільки мурашки по шкірі, а ще - трохи страху.

Як виявилося, давньої дитячої фобією 16-річної Маші Полякової були плазуни – змії, вужі, ящірки і так далі. І ось, в свій день народження вона вирішила побороти цей страх – взяла на руки величезного пітона, і навіть закинула його собі на шию ніби шарфик.

“Вчора я перемогла свій страх, а саме доторкнутися до змії. А які у вас страхи? “, – запитала дочка Олі Полякової, і показала фото, від яких холоне кров.

Ось що її фоловерів відповіли з цього приводу:

  • У мене коли біжиш вночі з туалету і біжиш як Усейн Болт від бабайки), – пише коментатор під ніком kas_blog;
  • Дуже боюся змії, але після вчорашнього Вашого вчинку я подумала що може і не так страшно))) дякую, – написала коментатор boiko.snezhana;
  • Я все бачила! Пам’ятаю себе в твоєму віці і як ми долали страхи! Розумничка !, – пише фоловерів, підписаний як dianadiana9513;
  • Нічого в житті не боюся крім змій, ні коли не зможу побороти це, – ділиться karinasimivol (орфографія і пунктуація авторів передана без зміни).

Нагадаємо, що Маша Полякова лише недавно була на Мальдівах зі своєю молодшою сестрою Алісою, мамою Олею Поляковою і татом Вадимом.

Туди сім’я полетіла після православного Різдва, і залишилися на сонячних островах на термін, більше ніж 14 днів. Імовірно, Оля Полякова витратила на такий тривалий відпустку понад 200 тисяч гривень, хоча правдиву ціну вона називати не хоче.