facebook

Як і чому шоумен і політик Сергій Сивохо схуд на 50 кг: “Моє життя вже могла закінчитися “

Сергій Сивохо - відомий український шоумен, ведучий, актор і співак, в минулому гравець КВК. Також він займається політикою. Два роки тому Сергій зважився все поміняти.

Любителі КВН, гумористичних передач і розважальних шоу добре пам’ятають Сергія Сивохо з його приголомшливим почуттям гумору, унікальними здібностями пародиста і просто доброго чуйну людину. Не помітити його було складно – у 2017 році він важив майже 200 кг.

Сергій Сивохо у 2017 році

А потім чоловік просто на якийсь час зник і з’явився практично в невпізнанному вигляді. За кілька місяців він схуд на 50 кг, потім ще скинув вагу.

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” Сергій Анатолійович зізнався, що причиною стала серйозна хвороба, через яку він ледь не помер. Виявилося, що у нього відкрита виразка шлунка і він непомітно спливав кров’ю, не приділяючи уваги своєму здоров’ю, думав – поболить і пройде. За словами шоумена, лікарі йому сказали, що він втратив більше 3-х літрів крові, у нього розвинулася анемія і життя було під загрозою. Сивохо виразку залікували, а він сів на дієту і зайнявся спортом.

Сивохо до і після схуднення

Чоловік різко скинув 50 кг, але продовжував і далі худнути вже в щадному режимі. Зараз його вага трохи більше 100 кг.

Так Сергій Сивохо виглядає зараз

51-річний Сергій родом з Донецька, його батьки – технарі, але мама з дитинства помітила таланти сина і відвела його в Палац піонерів. Там хлопчика з почуттям гумору і артистичними здібностями відразу виділили, і зі шкільних років він став брати участь в КВН, що в подальшому про визначило його життєвий шлях.

Сергій одружений, його дружину звуть Тетяна, в минулому вона була ведучою на телебаченні.

Сергій Сивохо з дружиною Тетяною

У пари є син Сава, але він вибрав зовсім інший шлях – хлопець комп’ютерник, захоплюється кіберспортом.

Сергій Сивохо з сином

Зараз Сивохо кинув шоу-бізнес і повністю переключився на політику.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.