Як і чому шоумен і політик Сергій Сивохо схуд на 50 кг: “Моє життя вже могла закінчитися “

Сергій Сивохо - відомий український шоумен, ведучий, актор і співак, в минулому гравець КВК. Також він займається політикою. Два роки тому Сергій зважився все поміняти.

Любителі КВН, гумористичних передач і розважальних шоу добре пам’ятають Сергія Сивохо з його приголомшливим почуттям гумору, унікальними здібностями пародиста і просто доброго чуйну людину. Не помітити його було складно – у 2017 році він важив майже 200 кг.

Сергій Сивохо у 2017 році
Сергій Сивохо у 2017 році

А потім чоловік просто на якийсь час зник і з’явився практично в невпізнанному вигляді. За кілька місяців він схуд на 50 кг, потім ще скинув вагу.

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” Сергій Анатолійович зізнався, що причиною стала серйозна хвороба, через яку він ледь не помер. Виявилося, що у нього відкрита виразка шлунка і він непомітно спливав кров’ю, не приділяючи уваги своєму здоров’ю, думав – поболить і пройде. За словами шоумена, лікарі йому сказали, що він втратив більше 3-х літрів крові, у нього розвинулася анемія і життя було під загрозою. Сивохо виразку залікували, а він сів на дієту і зайнявся спортом.

Сивохо до і після схуднення
Сивохо до і після схуднення

Чоловік різко скинув 50 кг, але продовжував і далі худнути вже в щадному режимі. Зараз його вага трохи більше 100 кг.

Так Сергій Сивохо виглядає зараз
Так Сергій Сивохо виглядає зараз

51-річний Сергій родом з Донецька, його батьки – технарі, але мама з дитинства помітила таланти сина і відвела його в Палац піонерів. Там хлопчика з почуттям гумору і артистичними здібностями відразу виділили, і зі шкільних років він став брати участь в КВН, що в подальшому про визначило його життєвий шлях.

Сергій одружений, його дружину звуть Тетяна, в минулому вона була ведучою на телебаченні.

Сергій Сивохо з дружиною Тетяною
Сергій Сивохо з дружиною Тетяною

У пари є син Сава, але він вибрав зовсім інший шлях – хлопець комп’ютерник, захоплюється кіберспортом.

Сергій Сивохо з сином
Сергій Сивохо з сином

Зараз Сивохо кинув шоу-бізнес і повністю переключився на політику.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.