Засмучена втратою батька Настя Каменських здивувала зовнішнім виглядом: бліда і змучена

Настя Каменських опублікувала новий знімок в Інстаграм через тиждень після втрати батька.

25 січня цього року стало відомо, що батько Насті Каменських Олексій Йосипович помер на 82- му році життя. Звичайно, співачка важко пережила цю втрату, а вже через пару днів після смерті батька вона презентувала в його честь нову пісню і кліп, в якому зняла свою маму Лідію Петрівну “Почуття”. Саме ця лірична мелодія українською мовою стала тим самим прощальним подарунком для її улюбленого тата. Саме цю пісню дуже любив слухати Олексій Йосипович ще за життя і з нетерпінням чекав вихід кліпу, в якому знялася його кохана дружина.

Настя Каменських з мамою - кадр з кліпу на пісню "Почуття"
Настя Каменських з мамою – кадр з кліпу на пісню “Почуття”

Після того трагічного дня Настя Каменських, яка раніше дуже активно вела свої соціальні мережі, практично не показувала себе в своєму мікроблозі в Інстаграм. Однак нещодавно артистка все ж опублікувала нове фото і здивувала шанувальників змученим виглядом.

Настя позувала сидячи за столом у вільному, теплом, білому светрі. На ній не було ні краплі макіяжу, а волосся було просто розпущені. Помітно, що артистка виглядає втомленою і зараз не в кращій формі.

Нагадаємо, що відразу після Нового року, за кілька тижнів до смерті батька, Настя Каменських з Потапом безтурботно відпочивали на райських островах – Мальдівах. Там вони відпочивали, загоряли, наповнювалися новими силами і ділилися щасливими кадрами зі своїми шанувальниками.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.