Екс-дружина Потапа Ірина Горова блиснула на тлі нічного міста в обтягуючому чорному

Екс-улюблениця Потапа і мати його сина Андрія Ірина Горова полетіла на відпочинок, і поспішає поділитися барвистими фотографіями з прекрасних подорожей.

“Кожен раз, коли ми наважуємося глянути страху в лицо, ми знаходимо силу “, – підписала фотографію Ірина Горова.

У геолокації сказано, що жінка зараз перебуває в Дубаї, хоча спочатку вона полетіла з сином і дочкою відпочивати на Мальдіви – туди ж, куди вирушили відразу після свят і Потап з Настею Каменських.

Ірина Горова, колишня дружина Потапа, показала шикарну фігуру в Дубаї – позувала у розкішній арки

Ірина Горова на фото наділу чорну обтягуючий водолазку з асиметричними вирізами, широку спідницю довжиною міді, і яскраво червоні черевики. В цілому, образ виглядає сучасно, елегантно і зухвало – як раз в стилі Ірини Горовий, яка останнім часом все більше віддає переваги дизайнерським речам.

Відзначимо, Колишня дружина і партнерка по бізнесу Потапа Ірина Горова зараз, як і більшість українських селебрітіс, знаходиться у відпустці в теплих краях.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова
Ірина Горова

Так, зірка зі своєю дорослою дочкою вибрала для відпочинку Мальдівські острови, куди незадовго до цього полетів її колишній чоловік Потап з новою дружиною і колегою Настею Каменських.

На своїй сторінці в Instagram Ірина поділилася знімком, на якому засвітила свою фігуру на пляжі. На фотографії продюсер позує в зеленому суцільному купальнику, окулярах і яскравому хустці на голові.

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.