Невістка Оксани Марченко показала себе в купальнику і без грама косметики: ні краплі сорому

Невістка української телеведучої Оксани Марченко Катерина похвалилася в мережі своїм відпочинком в басейні.

З родиною зірки “Х-Фактора” і політика Віктора Медведчука Катерина поріднилася восени минулого року. У жовтні вона вийшла заміж за сина Марченко Богдана, який народився в першому шлюбі Оксани з Юрієм Коржем.

Весілля було неймовірно пишним. У розкішному ресторані на сцені виступили такі зірки вітчизняного шоу-бізнесу, як Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських та інші. Наречена блищала в пишному весільному платті з фатою в підлогу, яке пізніше змінила на відверту сукню силуету русалка, розшиту камінням. Наречений же обрав класичний чорний костюм з білою сорочкою.

Весілля сина Оксани Марченко Богдана, дві сукні нареченої

Катерина займається професійною фотозйомкою, також вона сама досить часто стає моделлю для інших фотографів, а ще дівчина розвиває особистий блог в Instagram. Там невістка Марченко ділиться своїми роботами, публікує спільні знімки з чоловіком, мамою та свекрухою, показує улюблених вихованців і в цілому ділиться життям з підписниками.

Оксана Марченко з невісткою

На цей раз в її профілі з’явилося кілька постів з розкішного відпочинку в СПА-комплексі. Перед камерою героїня статті позує у злитому квітчастому купальнику з відкритим верхом, без косметики на обличчі і без укладки.

Катерина представила найвигідніші ракурси, акцентувавши увагу на своїй ідеальній фігурі з її витонченими вигинами.

Скріншот з Інстаграма Катерини

Незважаючи на те що без макіяжу дівчина показується нечасто, коментатори все одно залишилися в захваті від її нових фото — молода і прекрасна.